Госпожа Стамена Димова, която е била класна преподавателка на Тошко Йорданов,

...
Госпожа Стамена Димова, която е била класна преподавателка на Тошко Йорданов,
Коментари Харесай

Класната на Тошко Йорданов се отказа от него във фейсбук

Госпожа Стамена Димова, която е била класна преподавателка на Тошко Йорданов, разгласява във фейсбук пост, в който се отхвърли от депутата " публично ".

Тя му е преподавала в Националната гимназия за антични езици и просвета (НГДЕК).

Ето какво написа тя:

" Не че има някакво значение... Но през днешния ден, под небето се отхвърлям за първи път в живота си, от собствен възпитаник.. Позорно е... Пред небето и съвестта си. Съжалявам за всяка дума, която съм похабила пред него....Съжалявам...Отказах се ", написа Димова, представена от Novini.bg



Стамена Димова е именит учител в НГДЕК, известна още като Класическата гимназия. Именно там е учил и Тошко Йорданов, откакто идва в столицата като възпитаник. От същия випуск е и Иво Сиромахов, с който са най-близки другари от деца. Председателя на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която също е ученик на НГДК, е от по-горен клас, написа Марица.

Стамена е фаворитка на всички свои възпитаници. Тя е щерка е на Вергил Димов, министър на вътрешните работи и националното здраве в държавното управление, което съществува единствено 7 дни преди 9-ти септември.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР